ترفند های زندگی

طرز صحیح استفاده از کتری و قوری

از نوشیدنی های پر طرفدار بین اقوام ایرانی، چای است، ایرانیان این نوشیدنی را در تمام فصول سال مصرف می کنند. برای ایرانی ها فرقی نمی کند دمای هوا، چند درجه بالا یا پایین صفر می باشد؛ آن ها از این نوشیدنی خوش طعم و عطر، برای رفع خستگی شان استفاده می کنند.

 

در گذشته استفاده از انواع سماور ها برای درست کردن چایمرسوم بود اما امروز ابزار و وسائل دیگری نیز در بازار ها موجود است که به افراد کمک می کنند، انواع نوشیدنی گرم را به راحتی تهیه و مصرف کنند، یکی از این وسائل پر کاربرد، انواع کتری های استیل است. کتری های استیل از کروم، کربن و آهن تشکیل شده اند به دلیل این که کتری ها به صورت مداوم با آب و رطوبت در تماس هستند؛ تولید کنندگان از فلزات ضد زنگ در تهیه آن ها استفاده کرده اند این عمل سبب شده کتری ها به هیچ وجه زنگ نزنند.

پس از این که کتری استیل مورد علاقه تان را خریداری کردید؛ حال باید طرز کار با آن را برای اولین بار بیاموزید. قبل از هرکاری باید درون کتری مقداری آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید. این جوشش آب برای اولین بار باید زمان بیشتری طول بکشد؛ تا کاملا بدنه ی داخلی کتری لعاب ببندد، این لعاب سبب شده در دفعات بعدی استفاده از کتری، آب جوش، مزه زننده ای نداشته باشد.

اول کتری را با آب تمیز و تصفیه شده پر کنید. کتری باید پر از آب باشد چرا که خالی و نیمه بودنش و گذاشتنش روی اجاق گاز به مرور باعث سوختن و از بین رفتن آن می شود. آن را روی اجاق گاز بگذارید و با حرارت متوسط صبر کنید تا به جوش آِید.
ضرورتی ندارد که حتما آب به جوش آید، می توانید هر موقع که به دمای مطلوبتان رسید کتری را از روی شعله بردارید.
قبل از اینکه داخل قوری آب جوش بریزید کمی آب گرم داخل آن بچرخانید و خالی کنید و بعد آن را از آب جوش پر کنید، این کار از ترک برداشتن و شکستن کتری جلوگیری می کند.
به مقدار مورد نیاز و بسته به تعداد نفرات، داخل قوری برگ چای یا چای کیسه ای بریزید و روی کتری قرار دهید، سپس شعله را کم کنید تا به آرامی چای دم شود.

این مطلب را هم حتما بخوانید :   بررسی جت هیترها: اصول عملکرد، انواع و کاربردها

توجه کنید که کتری را هیچ موقع به مدت طولانی روی گاز نگذارید، چرا که این کار باعث کاهش عمر کتری می شود. علاوه بر آن بعضی از کتری ها که دارای پوشش PTFE هستند، در اثر ماندن طولانی مدت روی حرارت گاز سمی از خود تولید می کنند که باعث به خطر انداختن سلامت انسان می شوند.

یکی از مواردی که هنگام استفاده از کتری و قوری حتما به آن بر می خورید رسوبات داخل کتری است، که می خواهید بدانید چطور آن ها را تمیز کنید و از بین ببرید که در ادامه برایتان توضیح خواهیم داد.

تمیز کردن راحت و سریع رسوبات داخل کتری

تا کتری شما مملو از رسوبات نشده و شما با کاردک و سیم ظرفشویی به جان کتری بیچاره خود نیفتاده اید باید بگوییم که روش های ساده و راحتی برای از بین بردن رسوبات داخل کتری وجود دارد. روش هایی مثل استفاده از حلال آهک، آب یخ، ریختن سرکه داخل کتری، جوش شیرین و … که هر کدام توضیحات مربوط به خود را دارند.

نکته ای که باید حتما در هنگام استفاده از کتری ها رعایت کنید؛ این است که هیچ گاه کتری خالی را روی اجاق گاز قرار ندهید زیرا باعث می شود، لعاب های بدنه ی داخلی محصول از بین برود و در نتیجه کتری سوراخ شود. نحوه تمیز کردن کتری استیل سوخته دشوار است و نیازمند نگهداری درست است. کتری قوری یونیک در انواع مختلفی در سایت چشمگیر موجود است، پیشنهاد ما این است که از این برند دیدار کنید.

آیا ممکن است، کتری استیل در اولین استفاده آسیب ببیند

اگر شما هنگامی که قصد دارید، کتری و قوری استیل را خریداری کنید فقط به زیبایی آن توجه کنید و از کیفیت آن غافل بمانید، امکان دارد حتی محصولی که خریداری می کنید در اولین استفاده خراب  شود به همین خاطر سعی کنید، فقط به زیبایی کتری توجه نکنید؛ بلکه به کیفیت آن که مهم ترین معیار برای انتخاب یک کتری استیل درجه یک می باشد، اهمیت بدهید. بدین ترتیب محصول منتخب تان از طول عمر بالایی نیز برخوردار خواهد بود. توجه داشته باشید که امکان آسیب رسیدن به کتری استیل در صورت عدم استفاده درست از آن حتی در اولین استفاده وجود دارد پس طول عمر کتری شما را نحوه استفاده شما از آن تعیین می کند با اینحال خرید از برندهای معتبر و خوشنام که محصولات با کیفیت بالا تولید و به بازار عرضه می کنند تا حدی تضمین کننده طول عمر بالای محصول خواهد بود. اگر قصد خرید کتری استیل با کیفیت بالا و قیمت مناسب را دارید به فروشگاه اینترنتی چشمگیر مراجعه و از مدل های متنوع ارائه شده این محصول دیدن فرمایید.

این مطلب را هم حتما بخوانید :   مزایا و نکات بیمه تکمیلی انفرادی